Trapp (villaellevilla)

Trapp

En trapp kan være like mye dekorativ som en flott rokokko stol eller en stor lysekrone. Bare man tør å leke seg litt!

 

 

En av de første tingene jeg gjorde når vi flyttet inn i huset var å fikse trappen. Den var bare helt normal lakkert furu. Jeg fant en fin sjablong, hvit restemaling og en boks med svart Bengalakk 90 glans. Trikset var å få den midterste helt i senter av hvert trinn, og lik avstand mellom alle sammen. Syns det ble veldig fint, og gleder meg til jeg klarer å bestemme meg for hva jeg skal gjøre med trapptrinnene. Vil male dem hvite, men er redd trappen skal bli for glatt. Alle vet jo hvor grusomt det er å falle ned en trapp?

Noen tips eller idéer?

 

2 kommentarer

Anne

20.sep.2011 kl.18:17

Kjempefint! Tror det ville blitt fint med hvitt på trinnene :-) Du kunne kanskje hørt på en malingsbutikk, hva de anbefaler så det ikke blir for glatt... :-)

Twiggie

22.sep.2011 kl.19:04

Jeg tenkte først på sånn striper av sklikker i samme farge som du maler trappa. Googla for å finne bilde av hva jeg mente, men endte opp med å finne noe annet!

Du kan blande inn Penguin Antiskli fra Jotun i malinga eller lakken du bruker! Da blir ikke overflaten glatt :-)

Fant det på denne linken her:

http://www.ifi.no/main.jsp?content=/doc/TipsTV2/2008/2008_04/sklisikring0408.htm

Skriv en ny kommentar

Villa Ellevilla

Villa Ellevilla

25, Fredrikstad

Dette er en blogg om meg, min mann og hund og ikke minst vår Elleville Villa. Jeg elsker dilldall og har alltid et merkelig prosjekt på gang i huset. Er så utrolig lei av alle interiørbloggene som skal ha alt hvitt og chabby chic. Det finnes alternativ, og det er lov å være personlig og kreativ med farger. Følg med på galskapen!

Kategorier

Arkiv

hits